Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann inn i økonomiadelen

Tegnet sponsoravtale verdt 60 mill. Nå skal de ha mer.

(Dagbladet.no): Brann hadde stor sportslig suksess i fjor med bronse i serien og cupgull. I vinter har landslagskaptein Martin Andresen ankommet klubben for rundt 15 millioner kroner, i tillegg til at et nytt stadionanlegg er under planlegging.

Da er det ikke rart at klubben trenger mer i sponsorinntekter. Og nå har sju bedrifter signert avtaler verdt 60 millioner kroner, melder BT.

- Dette er historisk. Vi har aldri inngått en liknende, og har derfor ingen tall å sammenlikne med, sier markedssjef i Brann, Kristian Jæger, til BT.

For det er en unik avtale Brann nå har inngått. Hver av de sju sponsorene har inngått individuelle avtaler, med et minimumsbeløp på 1,1 millioner. Det er også forventet at flere enn de sju som nå har tegnet seg skal bli med på laget.

Det gjør at Brann nå har sikret økonomien i flere år framover, samtidig som de kan fortsette den sportslige satsingen og bygge nytt stadionanlegg.

- Det er for å få ro i organisasjonen rundt byggingene. Avtalen gir også en mulighet til å ta et steg videre administrativt og sportslig, sier daglig leder i Brann, Bjørn Dahl.

Draktsponsor Chess er med av én god grunn:

- Hvis Brann skal vinne gull, må de ha penger, sier Idar Vollvik i mobilselskapet, som øker sin sponsing med 30 prosent.

SUKSESS: Brann slo Odense 2-1 i Royal League i går. Her takler Jan Tore Ophaug med Steffen Højer.