Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann-invasjon på rundens lag

Og Jan Kjell Larsen selvskreven i mål.

(Dagbladet.no:) Bergenserne flyr høyt for tida, og ligger helt i toppen av tabellen etter seieren mot Vålerenga. Bare målforskjellen holder Stabæk og Lillestrøm foran Brann.

I gårsdagens triumf mot Oslo-laget imponerte flere av spillerne, og hele fem av dem er plukket ut på laget som Dagbladet.nos lesere har stemt fram fra runden.

Bjørn Dahl, Kristjan Ørn Sigurdsson, Charlie Miller, Petter Vaagan Moen og Robbie Winters fikk alle nok stemmer til å kapre en plass i førsteelleveren.

Det var tøff kamp om de to stopperplassene på lesernes lag. Kristian Ørn Sigurdsson og Ragnvald Soma fikk flest stemmer, men Frode Kippe fulgte like bak.

Også Atle Roar Håland og Petter Chr. Singsaas fikk mange stemmer.

Leserne satte opp over 2500 lag.

SUPERKAMP: Jan Kjell Larsen holdt nullen mot Rosenborg, til tross for mange store RBK-sjanser. Foto: TOM E. ØSTHUUS
SUPERKAMP: Jan Kjell Larsen holdt nullen mot Rosenborg, til tross for mange store RBK-sjanser. Foto: TOM E. ØSTHUUS Vis mer
Brann-invasjon på rundens lag
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling