Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann-jakt på «Årets spiller»

Samtalene er i gang.

(Dagbladet.no): Det bekrefter sportslig leder Svein Bakke i Sogndal.

- Brann ville informere oss om interessen for Ødegaard og ville samtidig forklare hva som skjedde da det ble mer enn antydet under cupfinaleshowet i Spektrum at Ødegaard nesten var klar for Brann-spill, sier Bakke i Sogndal til Bergens Tidende.

Chess-sjef Idar Vollvik grep mikrofonen under Branns cupfinaleshow i Spektrum og nærmest garanterte at Ødegaard kom til å bli Brann-spiller.

- Jeg skal ikke si hva jeg tenkte da jeg hørte det. Jeg synes det er bedre å ta det direkte med Idar, sier Brann-direktør Bjørn Dahl.

- Vil spille for toppklubb

Ødegaard selv mottok prisen som Årets spiller i eliteserien av spillerorganisasjonen NISO i går kveld. Men han har ikke bestemt seg for hvor han skal spille neste sesong.

- Jeg har merket meg spesielt interessen fra Brann og Rosenborg. Jeg vil spille for en toppklubb, men om det blir i Norge eller utlandet, vet jeg ikke, sier Alexander Ødegaard som mener det er interessant at Eggen er tilbake som trener i Rosenborg.

Og en ting er i alle fall sikkert. Ødegaard bør komme seg bort fra Sogndal dersom han fortsatt har ambisjoner om landslagsspill.

Ødegaard er tatt ut i troppen som møter Australia i London neste tirsdag.

<B>GJENNOMBRUDDET: Alexander Ødegaard har scoret jevnt og trutt for Sogndal i hele året, men målet mot Slovenia fikk for alvor opp øynene på norske toppklubber.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media