Brann jakter på Sæternes

Thorstein Helstad kan være på vei til Leeds. Forsvinner Helstad kan Bodø/Glimt-spiss Bengt Sæternes bli ny spiss på Brann Stadion.

Brann har allerede kontaktet Glimt for å forhøre seg angående muligheten for å kjøpe Sæternes hvis Thorstein Helstad forsvinner før sesongstart.

- Bengt Sæternes er en veldig spennende spiller og en meget god spiss. Og i trenerteamet er det ikke tvil om at vi kunne ønske en spiller som er etablert i eliteserien. Han har mange av de samme kvalitetene som Thorstein, sier Branns assistent-trener Tor Thodesen til Bergensavisen.

Glim-ledelsen bekrefter at Brann har forhørt seg om Sæternes.

- Brann har tatt kontakt med oss for å sjekke forholdene omkring Bengt. Men det var en hel uformell samtale, sier sportslig leder i Bodø/Glimt, Tor-Ove Falch.

Bengt Sæternes fristes av spill for Brann.

- Det er jo et større utstillingsvindu med tanke på Europa, og sjansene er jo større til å bli toppscorer der enn i Bodø/Glimt, sier Sæternes til Bergensavisen.

25-åringen hadde en god sesong i Glimt-trøya, scoret 15 mål i serien og var nær en plass i landslagstroppen som reiser til Hongkong i januar.

- Bengt ble sterkt vurdert, men tapte kampen mot Frode Johnsen, sier landslagssjef Nils Johan Semb til Dagbladet.

(Dagbladet.no)