Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann jakter rekorden

Kan de nå 25 000 stemmer igjen?

 INGEN OVER:  Populære Brann har samlet flere stemmer i Klubben i Mitt Hjerte enn noe annet lag. Nå jager klubben RBK og VIF. FOTO: Lise Åserud / Scanpix.
INGEN OVER: Populære Brann har samlet flere stemmer i Klubben i Mitt Hjerte enn noe annet lag. Nå jager klubben RBK og VIF. FOTO: Lise Åserud / Scanpix. Vis mer

BRANN-FANSEN  leverte tidenes mobilisering i Klubben i mitt hjerte da rundt 25 000 bergensere stemte fram det tradisjonsrike laget til seier for to år siden. Det ga en ganske klar seier foran Rosenborg og Vålerenga den gangen, men i høst er rollene byttet om:

•• Bergens to verste rivaler er nå begge mer populære enn Brann.

Og det er vel ikke slik det skal være om du bor i nærheten av Bergen?

I DENNE KLASSEN for spesialidrettslag over 500 medlemmer gjør også Molde, Stabæk og Bodø/Glimt det veldig godt. Stemningen hos de to sistnevnte er selvsagt høy etter opprykkene til Tippeligaen noe som smitter stemmegivningen. Det å bygge en sterk identitet er en utfordring både i Bærum og Bodø.

Der er Strømsgodset kommet lenger i Drammen etter en årrekke med sterke resultater. I klassen for spesialidrettslag under 500 medlemmer kjemper klubben med Sarpsborg 08 om seieren. Bare drøyt hundre stemmer skiller nå i seriemesteren favør.

DEN beste utviklingen i Klubben i Mitt Hjerte-avstemningen skjer likevel i Trondheim. Der har Charlottenlund Sportsklubb vokst til 1600 medlemmer med varierte grener som fotball, håndball, klatring, innebandy og svømming.

Med bare 150 kroner som medlemsavgift har denne klubben valgt å ha en lav inngangsterskel til aktivitetene sine. Blant disse har den nye idrettsskolen blitt svært populær.

Denne satsingen på bredde viser seg klart i årets avstemning der Charlottenlund nå nærmer seg teten i den store klassen for fleridrettslag med over 500 medlemmer. En hard konkurrent der blir forøvrig Fram, Larvik som har vunnet denne klassen flere ganger før.

KLUBBEN I MITT HJERTE avslutter stemmegivningen fredag 22.november kl.12.00. Inntil da kan du stemme på db.no/klubben/stem