Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann kan få RBK-hevn om to uker

Møtes i Royal League. - Kjempespennende, sier Tørum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brann og Martin Andresen får revansjemuligheter mot Rosenborg allerede i første kamp i Royal League rett etter serieslutt.

Royal League har i år lagt opp til at seriemesterne møter sølvmedaljevinnerne allerede uken etter serieavslutningen. Mye skal skje om ikke det blir Rosenborg og Brann for Norges del.

-  Kjempespennende, jeg regner med at de ikke har mindre lyst å slå oss nå enn de hadde forrige uke. Det blir jo en pangstart på Royal League, sier RBK-trener Knut Tørum.

Også Brann-trener Mons Ivar Mjelde er entusiastisk:

-  Mine spillere skal være veldig motivert, selv om vi først og fremst er opptatt av å sikre sølvmedaljen akkurat nå.

Knut Tørum legger ikke skjul på at trønderne går for mer gull.

-  Vi går inn i Royal League for å vinne, med den formen vi er i nå bør vi ha gode muligheter. At vi åpner med en sånn storkamp tror jeg også vil gi stort trykk rundt turneringen, sier Tørum.

Og det er nettopp det arrangørene håper på. Derfor starter turneringa direkte etter serieavslutningen i Norge og Sverige.

MØTER RBK IGJEN: Martin Andresen var høyt oppe etter å ha hamret ballen i krysset fra straffemerket i seriefinalen mot RBK sist søndag. Men Brann tapte kampen 1-3 og dermed også seriegullet på hjemmebane. Om to uker kan de få sin trønderhevn. Foto: Arnt E. Folvik
MØTER RBK IGJEN: Martin Andresen var høyt oppe etter å ha hamret ballen i krysset fra straffemerket i seriefinalen mot RBK sist søndag. Men Brann tapte kampen 1-3 og dermed også seriegullet på hjemmebane. Om to uker kan de få sin trønderhevn. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer

-  I fjor dalte seertallene og publikumsnittet. Med en tidligere start håper vi å holde på den interessen som nå er så stor. Vi har også satt opp de to beste lagene fra hver serie mot hverandre, sier Svein Graff, mediesjef i Norsk Toppfotball.

Mjelde tror det betyr mye at RBK og Brann er tilbake.

-  Vi er store publikumslag, og var ikke med i fjor. Det tror jeg Royal League led litt under, sier Mjelde.