Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann-kapteinen mener Ojo blir snytt fordi han er stor

Kim Ojo ble byttet ut da dommeren truet med rødt kort ved neste forseelse. Brann-kaptein Erik Mjelde synes synd på spissen.

AMPERT: Kim Ojo og Alexander Aas var stadig i konfrontasjoner under gårsdagens toppkamp på Marienlyst. Foto: John T. Pedersen/Dagbladet
AMPERT: Kim Ojo og Alexander Aas var stadig i konfrontasjoner under gårsdagens toppkamp på Marienlyst. Foto: John T. Pedersen/Dagbladet Vis mer

Strømsgodset - Brann 1-0

DRAMMEN (Dagbladet): Den storvokste nigerianeren hadde en tøff fight med Godset-stopperne Alexander Aas og Glenn Andersen hele kampen.

Midtveis i 1. omgang fikk han et gult kort han selv ikke forsto noe som helst av, og etter det var han gjenstand for piping fra hjemmefansen hver gang han berørte ballen.

10 minutter før slutt - på stillingen 0-0 - følte dommer Dag Vidar Hafsås at tålmodigheten med Brann-spissen var oppbrukt. Han oppsøkte kaptein Erik Mjelde og ga beskjed om at neste Ojo-forseelse ville ende med utvisning.

Ojo ble tatt av banen umiddelbart, og fra sidelinja så han Glenn Andersen score seiersmålet for Godset fem minutter før slutt.

Erik Mjelde var en bitter mann etter kampen, mye fordi han selv misbrukte to kjempesjanser før pause og Brann sto tomhendte tilbake. Men også fordi han mener Kim Ojo straffes mye hardere av dommerne enn han fortjener.

- Kim gjør ikke mye galt. Han jobber knallhardt for laget, men møter to kloke midtstoppere som faller lett. Kim er så sterk, og halvparten av de situasjonene som går imot ham er ikke en gang frispark. I tillegg får han aldri frispark når de gir ham en albue. Det er utrolig irriterende, for Kim er viktig for oss. Kim skal ikke bli straffet for at han jobber knallhardt, er sterk og folk faller rundt ham, sier Mjelde til Dagbladet.

- Treneren gjorde rett i å bytte meg ut med tanke på neste kamp. De prøvde å skade meg, og han tok meg av banen, sa Ojo etterpå.

- Han var redd du skulle få rødt kort?

- Ja, eller at jeg ble skadet.

Alexander Aas var ofte irritert på Ojo underveis, men inntok en diplomatisk holdning etter kampen og mente Brann-spissen var tøff, men fair.

I hvert fall fram til en journalist konfronterte ham med at Ojo uttalte at Godset-stopperne forsøkte å skade ham.

- Da må han virkelig gå i seg selv, det mener jeg seriøst. Men Ojo begynner å miste troverdigheten. Han begynner å skjelle ut folk i Nybergsund, og nå sier han at vi forsøkte å skade ham. Det synes jeg er usaklig av ham, sier Aas.

STERK: Glenn Andersen fikk ofte merke Brann-spissens enorme fysikk.  Foto: John T. Pedersen/Dagbladet
STERK: Glenn Andersen fikk ofte merke Brann-spissens enorme fysikk. Foto: John T. Pedersen/Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media