Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann-keeper viste finger til sine gamle fans

Men beklaget etterpå.

VISTE FINGER:  Branns Piotr Leciejewski var ikke fornøyd med fansen til Sogndal da lagene møttes i cupen.
Foto: Marit Hommedal / Scanpix
VISTE FINGER: Branns Piotr Leciejewski var ikke fornøyd med fansen til Sogndal da lagene møttes i cupen. Foto: Marit Hommedal / Scanpix Vis mer

Tidligere Sogndal-keeper Piotr Leciejewski skjemmet seg ut da han viste fingeren til gamleklubbens fans da hans Brann sendte sogningene ut av cupen onsdag kveld.

Etter kampen beklaget polakken episoden.

- Før dere stiller meg noen spørsmål, har jeg lyst til å si en ting. Jeg beklager ovenfor Sogndal-supporterne at jeg viste dem fingeren. Da speaker ropte opp mitt navn som banens beste, trodde jeg de (Sogndal-fansen) ropte noe mot meg. Derfor reagerte jeg som jeg gjorde, sa Leciejewski til TV 2 Sporten.

Polakken misforsto fullstendig da han ble utropt til kampens beste spiller. Keeperen avviser at den uheldige reaksjonen hadde noe med fortiden i nettopp Sogndal å gjøre.

- Jeg har hatt tre fine år i Sogndal, mente sisteskansen.

Brann tok seg videre i straffesparkkonkurranse etter å ha utlignet rett før slutt både i ordinær tid og i annen ekstraomgang. Det sto 2-2 etter ekstraomganger i Bergen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media