Brann-krise etter enorm brøler

Brann-keeper Ali Ahamada var uheldig og kastet ballen i eget mål.

SELVMÅL: Ali Ahamada ser ballen gå inn i eget mål. Foto: NTB
SELVMÅL: Ali Ahamada ser ballen gå inn i eget mål. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Brann - Haugesund 1-2 (0-0)

Brann under Kåre Ingebrigtsen har så langt ikke vært noen kjempesuksess. Før kampen mot Haugesund lørdag kveld, sto rødtrøyene med bare en seier på de siste ti kampene.

Lørdag gikk de på et nytt tap. Denne gangen mot Haugesund.

- Jeg føler det er en kamp vi kontrollerer 90 prosent av. Haugesund har ballen litt, men skaper svært lite. Det er vel ikke sjanser, det de scorer på. Vi gir bort en straffe og Ali gjør en feil, og det blir mål av det, sier Kåre Ingebrigtsen til TV Norge.

Brann sliter i bunnsjiktet, og ligger nå på en 12. plass.

- At vi klarer å tape denne fotballkampen, er utilgivelig. Vi bør ta tre poeng. Det er sjelden vi kan kontrollere så mye av en kamp og være så mye bedre og gi det fra oss, sier Ingebrigtsen.

- Det er klart at vi har ikke vunnet så mye fotballkamper. Vi blir litt engstelige, og det er klart det er tøft akkurat nå, sier Ingebrigtsen.

Brann – Haugesund 1-2 (0-0)

600 tilskuere

Mål: 0-1 Ali Ahamada (selvmål 56), 1-1 Petter Strand (61), 1-2 Niklas Sandberg (str. 66).

Dommer: Tom Harald Hagen, Brandval.

Gult kort: Jón Gudni Fjóluson, Brann, Alexander Stølås, Peter Therkildsen, Helge Sandvik, Haugesund. (NTB)

Brann åpnet sterkt, og hadde en god første omgang. De klarte bare ikke å få ballen i mål.

Kalddusjen kom før en times spill, da keeper Ali Ahamada rett og slett kastet ballen inn i eget nett. Det som var ment som et innlegg skulle egentlig være enkel å plukke for Brann-keeperen, som mistet kontrollen og kastet ballen i eget mål.

- Jeg prøvde å ta ballen, men mottaket mitt var ikke bra. Jeg skled litt. Det var en fæl tabbe, sier Ahamada til Eurosport.

Svaret fra Brann kom kontant.

Fem minutter seinere prøvde Sander Svendsen seg med et skudd, der Haugesund-keeper Helge Sandvik måtte gi retur. Den plukket Petter Strand, som banket ballen i mål.

Plutselig skjedde det mye på Brann stadion.

Jon-Helge Tveita felte Kristoffer Velde i egen 16-meter. Niklas Sanberg var kanonsikker fra straffemerket, og sendte Haugesund i ledelsen igjen.

Til tross for stort press de siste minuttene, maktet ikke Kåre Ingebrigtsens menn å ta poeng mot Haugesund lørdag kveld. Brann er nå helt nede på en 12. plass på tabellen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer