Brann-ledelsen ville sende bort Karadas

Brann-ledelsen ville sende klubbens stortalent, Azar Karadas, på besøk til nederlandske Roda bare dager før siste seriekamp mot Molde. - Sjokkerende og uakseptabelt, sier Azar Karadas.

Sportssjef Arne Møller, direktør Bjørn Dahl og trener Teitur Thordarson var med på møtet der forslaget ble lagt fram.

- Jeg fikk et lite sjokk da alle de store herrene i klubben ville at jeg skulle dra. Jeg gav beskjed om at det var fullstendig uakseptabelt for meg å forlate resten av laget i dagene før en av de viktigste kampene i klubbens historie. Hvis det var så viktig at jeg skulle bli kjent med Roda, kunne de heller vente til etter serien, sier Karadas til Bergens Tidende (BT).

- Jeg følte meg ikke presset til å dra, siden jeg hadde full støtte hos Jack (Karadas' rådgiver). Men det som gjorde meg så utrolig skuffet, var at de ikke tok kontakt med ham først. De vet at jeg forholder meg til Jack som min rådgiver. I stedet kalte de inn meg på møte uten at han var informert, sier Karadas.

Branntalentet tok kontakt med rådgiver, og fetter Jack Karadaz, umiddelbart etter møtet. Branns sportssjef Arne Møller har forståelse for spillerens reaksjon.

- Vi forstod godt at han reagerte. Det var for så vidt tilfeldig at alle tre var på møtet. Vi ville bare informere om at vi hadde fått en skriftlig forespørsel fra Roda, slik vi er pliktig til å gjøre. Jeg har full forståelse for at Azar syntes det ble slitsomt med all reisingen. Men dette var før vi visste utfallet av Lillestrøm-kampen (nest siste seriekamp), og vi understreket overfor Azar at vi ikke ville presse ham til å dra, sier Møller til BT.

(Dagbladet.no)

SJOKKERT: Azar Karadas er overrasket over at Brann vil sende ham på besøk til nederlandske Roda rett før siste seriekamp mot Molde.