Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann må skjerpe seg

Enga ligger på topp. Under 24 timer igjen å stemme.

(Dagbladet.no): Da er det under 24 timer til Klubben i mitt hjerte avsluttes. Over 7500 klubber er registrert hos Norges Idrettsforbund og Olympiske Komité og avstemingen har foreløpig fått inn 120 000 stemmer. Det gir gjennomsnittelig 16 stemmer til hvert lag. Har du gitt ditt lag din stemme?

Foreløpig ligger fjorårets vinner, Vålerenga Fotball, på en førsteplass, foran Brann, som ligger på en knepen andreplass.

Hva har skjedd med bergenserne? På Branns egen hjemmeside blir bergensere oppfordret til å stemme, og for bare dager siden var det Brann som tronet på toppen, med Vålerenga og Rosenborg hakk i hæl. Foreløpig ser det ikke ut til å hjelpe.

Nå er det erkerivalen fra Oslo som igjen ligger øverst på tabellen.

Hva skjer det siste døgnet? Kan Brann dra det i land i morgentimene?

Smått og stort

Både små og store klubber rundt om i Norge har gjort alt for å få folk til å stemme.

Buskerudklubben Rollag og Veggli IL er en klubb med 368 medlemmer. De har oppfordret folk til å stemme via klubbens hjemmeside, og trenger bare få stemmer til før klubben kan være med i trekningen om de fire ekstra premiene.

JA, DERE SLITER: Nå må Mons Ivar Mjelde og resten av Bergen rekruttere stemmer. Det kan sikre klubben sportsutstyr til tusenvis av kroner. Foto: SCANPIX
JA, DERE SLITER: Nå må Mons Ivar Mjelde og resten av Bergen rekruttere stemmer. Det kan sikre klubben sportsutstyr til tusenvis av kroner. Foto: SCANPIX Vis mer

Fleridrettslaget Valder IL har fått over 100 stemmer, og er garantert med i trekningen av ekstra utstyr. Valder IL er en klubb med 850 medlemmer, og driver både med håndball, fotball og barneidrett.

Tips

Klubber som Tullball Ballklubb, Attaque Fekteklubb, Sportsklubben Viggo og Svett Ballklubb har alle fått titalls stemmer. Uansett hva klubben din heter, hvor stor den er, eller hvor den ligger, har dere muligheten til å vinne.

Her er noen tips for hva du kan gjøre for å rekruttere stemmer i sluttminuttene:

- Ring alle du har på listen på mobilen.

- Mail alle du kjenner, så kanskje folk du ikke snakker så mye med også gir klubben din en stemme.

- Legg ut en oppfordring på din egen hjemmeside, samt klubbens hjemmeside.

Noe vi har glemt? Bruk fantasien. Det viktigste er at du får stemmer til klubben din.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling