Brann møter Leeds-trener

I morgen reiser Brann-ledelsen til England for å overtale Leeds-assistent Roy Aitken.

Den 44-årige skotten er sammen med Brann-assistenter Tor Thodesen og Mons Ivar Mjelde de eneste som fortsatt er aktuelle til jobben som arvtaker for Teitur Thordarson.

Og i morgen reiser Brann-lederne Per-Ove Ludvigsen og Bjørn Erik Brandt til Leeds, etter å ha fått grønt lys av Eirik Bakkes manager Terry Venables.

- Han ga oss tillatelse til å snakke med Roy. Jeg ringte ham og vi hadde en kort prat. Han ga uttrykk for at han var veldig interessert i å prate med oss, sier Ludvigsen til

Bergens Tidende

.

Hensiktet med Aitken-møtet er å finne ut om han vil gå ned i lønn for å trene Brann, og for at skotten skal fortelle om sin fotballfilosofi.

- Nå ønsker vi å få vite hvordan han tenker både når det gjelder spillestil, treningsmetoder, evne til å tilpasse seg, og om han vil ha med seg egne assistenter også videre. I neste uke har vi en løsning, sier Branns sportslig leder.

Den tidligere skotske landslagsspilleren ble sparket som manager i Aberdeen i 1997. Aberdeen-ekspert Scott Burns i avisen Scottish Daily Express ble ikke imponert.

- Det er ingen managere som noensinne har kunnet bruke mer penger enn Aitken. Men nesten alle de dyre spillerne han hentet floppet, sier journalisten.

(Dagbladet.no)

<B>TRENERJAKT:</B> Per-Ove Ludvigsen (t.v) reiser til England for å finne Teitur Thordarsons erstatter i Brann.