Brann ned på jorda

Brann kom raskt ned på jorda igjen etter 8-1-seieren over Stabæk i forrige runde. 2-2 mot bunnlaget Bodø/Glimt i dag var under pari.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Brann-trener Teitur Thordarson var irritert etter å ha sett sine spillere spolere drøssevis med sjanser. For med 18 muligheter til å score burde hjemmelaget ha kapret tre poeng.

Men Brann har ikke forandret seg fra tidligere sesonger. Fra å levere spill i høy klasse som mot Stabæk i den forrige serierunden, snubler medaljekandidaten mot de svakere lagene.

Likevel bør Teitur Thordarson og hans mannskap være glad for at kom fra oppgjøret mot bodøværingene med ett poeng. Sju minutter før full tid sendte Bengt Sæternes gjestene i ledelsen 2-1 på en omdiskutert straffe, og det så ut til at Bodø/Glimt skulle ta sin andre seier for sesongen.

Thordarson kan takke Raymond Kvisvik for at det ble poeng. To minutter før slutt knallet østfoldgutten inn utligningen fra spiss vinkel.

- Vi bør egentlig være fornøyd med ett poeng etter at vi lå under to ganger. Men med så mange sjanser burde vi ha vunnet, sier Teitur Thordarson.

Han vil ikke høre snakk om at storseieren mot Stabæk lå i bakhodet på spillerne, men innrømmet at de gjerne ønsket å prestere noe tilsvarende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer