Brann og Glimt skapte målfest i Bergen

- Varierer for mye, sier Steinar Nilsen.

AKTIV: Erik Huseklepp hadde en finger med i det meste av Branns offensive spill og kronet kvelden med en fin avslutning i lengste hjørne bak en sjanseløs Pavel Londak.Foto:  Marit Hommedal  / SCANPIX
AKTIV: Erik Huseklepp hadde en finger med i det meste av Branns offensive spill og kronet kvelden med en fin avslutning i lengste hjørne bak en sjanseløs Pavel Londak.Foto: Marit Hommedal / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Brann - Bodø/Glimt 4-2.

Brann fikk lett spill hjemme mot bunnlaget Bodø/Glimt og vant fortjent 4-2 i en svært underholdende kamp.

Brann henger fortsatt med i medaljekampen, mens Bodø/Glimt har begge beina plantet i nedrykksstriden. Nordlendingene viste hvorfor laget slipper inn flest mål i eliteserien denne sesongen.

- Vi slipper inn unødvendige mål på dødballer. Jeg skulle også ønske vi var mer effektive, sa Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen.Heller ikke Branns Steinar Nilsen var helt fornøyd.- Vi spiller en dårlig førsteomgang, selv om vi har kontroll. Den omgangen ønsker vi ikke å være bekjent av. Det varierer for mye, men jeg er selvsagt fornøyd med at vi scorer fire mål på hjemmebane, sa han.

DrømmestartVertene fikk en drømmestart på kampen. Drøye tre minutter var spilt da Petter Vaagan Moen ble lagt i bakken, og dommeren pekte på straffemerket. Olafur Örn Bjarnason var sikker fra ellevemeteren, for fjerde gang denne sesongen.

Enda verre ble det for gjestene da kaptein Jan-Derek Sørensen måtte gå av banen med skade allerede etter ti minutter, men gultrøyene kom til hektene igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer