Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann og Viking møtes i kvartfinalen i cupen

Alta møter Start. Slik spilles kvartfinalene.

NY SJANSE: Bengt Sæternes scoret tre mål mot Brann da Viking slo vestlandsrivalene 3-0 i Tippeligaen nylig. Nå møtes lagene igjen i cupens kvartfinale. 
Foto: Kent Skibstad, Scanpix
NY SJANSE: Bengt Sæternes scoret tre mål mot Brann da Viking slo vestlandsrivalene 3-0 i Tippeligaen nylig. Nå møtes lagene igjen i cupens kvartfinale. Foto: Kent Skibstad, Scanpix Vis mer

ULLEVAAL (Dagbladet): Kvartfinalene i cupen ble trukket på Ullevaal stadion i dag. Førstnevnte lag har hjemmekamp:

• Aalesund - Rosenborg
• Fredrikstad - Molde
• Start - Alta
• Viking - Brann

Dermed får Brann en anledning til å revansjere 3-0-tapet mot Viking nylig, der Bengt Sæternes scoret hattrick.

- Trives i Stavanger Branns daglige leder Roald Bruun-Hansen gleder seg til nok et vestlandsderby.

- Jeg og Åge snakket om det før trekninga, og jeg måtte jo le litt da vi var det eneste navnet igjen. Det blir utrolig gøy, for oss og for fansen. Vi trives i Stavanger, og satser på å revansjere forrige kamp der, sier Bruun-Hansen til Dagbladet.

Også Viking-trener Åge Hareide var godt fornøyd med trekningen. Viking får hjemmekamp mot Brann, slik de hadde i seriekampen nylig.

- Det blir en veldig spennende og morsom kamp, og vi er veldig glade for å ha hjemmebane. Publikum kommer til å møte mannsterke, og det vil inspirere oss, sier Hareide til Dagbladet.

Kampene skal spilles lørdag 13. og søndag 14. august.

Seks tidligere mestere Alta sto for den store overraskelsen i 4. runde da de slo ut Tromsø. De møter Start, som ifølge NRKs Arne Scheie er det eneste andre av kvartfinalelagene som ikke er tidligere cupmester.

Rosenborg slo ut Lillestrøm på straffer i Trondheim, mens Brann trengte straffekonk for å slå ut vestlandsrivalen Sogndal i Bergen.

Aalesund gleder seg til å ta imot fjorårets seriemestere til Color Line Stadion.

- Det blir veldig spennende, og det er et lag som trekker mye folk. Sist kamp mot dem gikk på en torsdag, og da var det utsolgt på Color Line Stadion i en tid hvor norsk fotball sliter i midtukene. Jeg kan nesten garantere at det blir utsolgt i august, sier arrangementsansvarlig i Aalesund Øyvind Vebenstad til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media