- Brann ønsker seg dansk back

Kan bli klar i tide til Everton-kampene.

(Dagbladet.no): Erlend Hanstveit kan bli solgt til engelske Wolverhampton, og Ramiro Corrales vil hjem til USA. Brann har derfor begynt å se seg om etter en ny venstreback.

Den mest aktuelle kandidaten er Brøndbys danske Thomas Rasmussen, skriver Bergensavisen i dag.

Uten at klubbledelsen vil kommentere det, skal Branns mål være å få den nye backen på plass i tide til UEFA-cupkampene mot Everton 13. og 21. februar.

- Jeg har ikke hørt noe fra dem, men det er smigrende at noen synes jeg har gjort det bra i en vanskelig siste del av sesongen, sier Rasmussen sjøl til danske Ekstra Bladet.

Brøndby ligger på fjerde sisteplass i den danske toppserien, men raske og pasningssterke Rasmussen har vært et av få lyspunkter.

PS: Brann opplyser i dag at de vil møte danske Odense til treningskamp i Danmark den 27. februar.

INN FOR HANSTVEIT? Erlend Hanstveit kan havne i engelske Wolverhampton, og i så fall kan danske Thomas Rasmussen bli erstatteren på venstre back i Brann. Foto: CHRISTIAN HARTMANN/REUTERS/SCANPIX
INN FOR HANSTVEIT? Erlend Hanstveit kan havne i engelske Wolverhampton, og i så fall kan danske Thomas Rasmussen bli erstatteren på venstre back i Brann. Foto: CHRISTIAN HARTMANN/REUTERS/SCANPIX Vis mer