Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann på god vei mot UEFA-cupen

Bergens fotballstolthet måtte ta til takke med uavgjort i Latvia i sin første kvalifiseringskamp til UEFA-cupen i dag. Thorstein Helstad regner med avansement.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Azar Karadas sendte Brann i ledelsen allerede etter fem minutters spill mot Metalurgs Liepajas i Latvia. Karadas bredsidet et Geirmund Brendesæther-innlegg opp i nettaket.

Vertene kom etter hvert mer med i kampen, samtidig som bergenserne viste at de ikke er i form. Det virker foruroligende for Brann, som både vil kjempe om seriemedaljer og UEFA-cup-plass.

- Det betyr en del at vi skal ha hjemmebane i returoppgjøret. Det er de som må fram og score. Bortemålet som vi fikk med oss kan bli viktig. Og vi skal plukke opp igjen formen til kampen om seriesølvet, mener Thorstein Helstad.

Elleve minutter før slutt utlignet Genadijs Solonioins på straffespark, og de 2.500 tilskuerne på tribunen fikk litt å juble for. Per-Ove Ludvigsen mistet ballen i farlig posisjon, og Roy Wassberg felte Metalurgs spiss innenfor 16-meteren. Magnus Kihlstedt var sjanseløs.

(NTB)