Eliteserien 2017: Brann-Odd 2-0

Brann på medaljesporet etter at Odd ble sendt hjem med tap

I Bergen begynner man å kjenne lukten av medalje igjen, etter flere uker med motgang. - Dette var lyden av et lite comeback, sier Branns trener.

Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Brann-Odd 2-0 (1-0)

(Dagbladet): Så løsnet det endelig for Brann, etter mye motvind, NM i støttepasninger, stein i skoen og stang ut de siste ukene. Før dagens seier mot Odd, har det vært fem seriekamper uten seier, cupflause mot Mjøndalen og på hodet ut av Europacup-kvalik i sommer.

- Vi har jobbet beinhardt for å komme oss tilbake. Vi har ikke notert oss for en trepoenger siden midten av juni i år. Forhåpentligvis snudde det nå, sier Branns trener Lars Arne Nilsen.Ingen imponerteTre viktige poeng holder bergenserne fremdeles inne i kampen om en topplassering i Eliteserien.

Og selv om ikke hjemmelaget imponerte spillesmessig mot Odd, så var det viktig for hjemmelaget å få snudd den negative trenden klubben har vært i de siste ukene.Gjestene på sin side var i samme situasjon. Odd hadde muligheten til å klatre opp i ryggen til Brann med seier.

Men i kveld var de ikke i nærheten av å gripe den muligheten.

Daff start etterfulgt av kanonskuddMen det skulle ta 30 minutter før det løsnet for Brann. Etter en daff start av begge lag, så gjorde Fredrik Haugen seg klar for et frispark fra 30 meter. Det blir alltid farlig. Frisparket endte på hodet til Odds Olivier Occéan. Klareringen hans endte hos Gili Rólantsson som dundret ballen på halv volley i mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer