Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann rike på Royal League

Har allerede tjent tre millioner.

Brann har allerede tjent flere millioner kroner på sin deltakelse i Royal League. Og etter torsdagens seier på hjemmebane klinger kassaapparatet frydefullt.

Branns daglige leder Bjørn Dahl opplyser at klubben allerede har tjent over tre millioner kroner, selv om bare én kamp er spilt, skriver Bergens Tidende.

Klubben får 1,25 millioner bare for deltakelsen, 350.000 kroner for seieren torsdag, og ytterligere 1,4 millioner kroner i publikumsinntekter.

- Jeg vil tippe at vi ligger rundt det beløpet med nesten 12.000 tilskuere, sier Dahl.

Med to hjemmekamper til i puljespillet og ytterligere to hjemmekamper i mellomspillet hvis Brann avanserer, så kan billettinntektene basert på torsdagens publikumstall komme opp i ytterligere sju millioner kroner. Og billettinntektene beholder klubben. Så kommer seiersbonusene i tillegg.

Også spillerne kan juble hvis Royal League-deltagelsen blir en suksess. De får nemlig 25 prosent av nettooverskuddet etter turneringen.

(©NTB)

-

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media