Brann rotet bort seieren

Brann - Strømsgodset 2-2. Brann har vunnet bare fire kamper hjemme i år. Mot Godset ledet Brann 2-0 og var heldig som fikk ett poeng.

I Bergen snakker man om hjemmekomplekset til byens stolthet.

- Det var greit i første omgang. Da var det som det skulle. Men etter hvilen gikk det som vi fryktet. Vi sluttet å spille fotball, slik vi ofte gjør på hjemmebane, sier Brann-veteran Per-Ove Ludvigsen.

Fem av Branns ni seire har kommet på bortebane. Respekten for det kravstore bergenspublikummet er tydelig stort. Og det gikk bra lenge:

Per-Ove Ludvigsen ordnet 1-0 seks minutter før pause. Et stillestående SIF-forsvar klarte ikke å stoppe veteranen. Da Jan Ove Pedersen la på til 2-0 tre minutter senere, var snaut 9000 på tribunen sikre på tre poeng til byens helter.

Men Kenneth Karlsen reduserte rett etter hvilen. Brann ble tydelig rystet av drammensernes redusering, for ingenting fungerte. Gjestene tok faktisk over kampen i Bergen.

- Vi hadde troen på poeng hele veien. Vi gikk for uavgjort, og gutta viste en enorm vilje gjennom hele kampen, sier SIF-trener Jens Støten.

Christer George sørget for utligningen tre minutter før slutt.

(NTB)