Brann sa unnskyld til Kanarifansen

Viste storhet etter at Solli og Brann ble pepret med gjenstander fra tribunen.

ÅRÅSEN (Dagbladet.no): Lillestrøm - Brann 1-5.

Det var etter Armann Björnssons 2-0-scoring at feiringen tok en litt gal vending for Brann-spillerne på Åråsen i kveld.

Björnsson valgte nemlig å ta seiersrunden forbi Kanarifansen, og stoppet opp for å ta imot medspillernes hyllest - rett nedenfor den gule kjernen på tribunen.

I noen sekunder regnet det lightere, krus og annet splint rundt hodene på Brann-spillerne, og Jan Gunnar Solli tok telling etter å ha blitt truffet av en lighter.

- Jeg har en liten kul på undersida av leppa, men det går bra. Det er litt klønete av oss spillerne å løpe bort dit, men Armann tenker jo ikke på det i kampens hete, sier Solli etter kampslutt.

Han syns det er synd at det blir kastet ting fra tribunene, men innrømmer at feiringen kan ha vært unødvendig provoserende.

- Vi får bare unnskylde til Kanarifansen, det er klønete av oss, sier han.

- Synes du Brann bør forfølge saken videre overfor forbundet?

DRAMA: Jan Gunnar Solli ble truffet av noe publikum kastet fra tribunen. Men fordi de selv gikk bort til Kanarifansen for å feire, velger Brann-spillerne å beklage. Foto: EIRIK HELLAND URKE/DAGBLADET.NO
DRAMA: Jan Gunnar Solli ble truffet av noe publikum kastet fra tribunen. Men fordi de selv gikk bort til Kanarifansen for å feire, velger Brann-spillerne å beklage. Foto: EIRIK HELLAND URKE/DAGBLADET.NO Vis mer

- Nei, jeg håper vi kan legge denne død nå, sier Solli.

Vikarierende LSK-kaptein Espen Søgård mener det var håpløst av Brann-spillerne å feire som de gjorde.

- Björnsson må begynne å bruke huet, for det der er å be om bråk, sier Søgård.

Han gjør det klart at han på ingen måte forsvarer at det blir kastet ting fra tribunen, men mener Brann- spillerne provoserte det fram selv.

Mannen som startet det hele med jubelturen forbi hjemmetribunen, legger seg også nesten flat.

- Jeg ble også truffet av noe, men jeg skjønner dem jo kanskje. For det første er det nok surt at Brann kommer og leder 2-0 etter et kvarter, og samtidig var det nok dumt å løpe bort dit. Jeg får unnskylde det til Lillestrøm-fansen, sier Björnsson.

Brann sa unnskyld til Kanarifansen
Brann sa unnskyld til Kanarifansen