Brann satser skotsk

Charlie Miller ny mann på midtbanen.

I tillegg til at spissen Robbie Winters signerte en ny kontrakt, sikret Brann seg midtbanespilleren Charlie Miller (28) i går. Han kommer gratis fra Dundee United.

Miller har spilt syv sesonger for Rangers, vært en snartur innom Leicester (en kamp fra start) og har slitt Watford-benken i en hel sesong. Han ble beskrevet som et stort talent i begynnelsen av karrieren, men Dick Advokaat likte ikke 28-åringens varierende treningsvilje, skriver The Daily Record.

Avisa skriver også at Miller får halvannen million i årslønn, i tillegg til fri bruk av bil og leilighet, men dette er ikke bekreftet av Brann. Sportslig leder i Brann, Per Ove Ludvigsen, sier imidlertid til BA at klubben strakk seg langt for å få til en avtale med skotten.

Både Winters og Miller jobber med agenten John Viola, og det skal ha vært i forbindelse med kontraktsforhandlingene med Winters at Millers navn dukket opp. Han har signert en kontrakt på ett og et halvt år.

Den spanske klubben Levante skal også ha vært interessert i å sikre seg Millers tjenester.

<B>GLADE DAGER:</B> Charlie Miller ble ansett som et stort talent. Her i Rangers-feiring sammen med Jorg Albertz (til venstre) og Gazza.