Brann-seier uten Helstad

Brann viste at de klarer seg utmerket uten toppscorer Thorstein Helstad og kaptein Roy Wassberg. Bergenserne vant 3-0 mot Bryne.

Azar Karadas på topp viste seg igjen som en ypperlig erstatter for Helstad, men historien fra tidligere denne sesongen gjentar seg kommende uke når Brann møter Levski Sofia i mesterligakvalifisering. Da må Karadas tilbake på benken.

- At jeg må ut igjen onsdag gjør meg ikke noe. Treneren må ta ut det laget han mener er best, sa Karadas diplomatisk.

Til tross for at han ga Brann det viktige 1-0-målet og var aggressiv og farlig hele kampen mot Bryne, var han ikke helt tilfreds.

- Jeg burde ha scoret flere mål. Likevel er jeg er godt fornøyd med laginnsatsen. Mesterligakvalifiseringen lå nok i bakhodet, men jeg synes vi klarte å omstille oss godt fra sist onsdag, påpekte Azar Karadas.

Brann-trener Teitur Thordarsson var også tilfreds med at mesterligaen foreløpig ikke stikker av med Branns konsentrasjon i serien.

- Vi gjorde en solid jobb, og det var veldig viktig at vi fikk den første scoringen. Vi bar nok litt preg av europacupen, men er fortsatt med i gullkampen, mente islendingen.

Etter Tromsøs seier over Viking er Bryne nå hele sju poeng etter nærmeste lag nederst på tabellen. Likevel nekter jærbuene å gi opp.

- Jeg synes vi blir bedre for hver kamp, og 3-0 var definitivt for mye i dag. Jeg tenker ikke på nedrykk. Dersom vi gjør det, rykker vi ned, mente trener Reine Almqvist.

(NTB)