Petter Strand sørget for seier mot Rosenborg

Brann senket RBK etter Strand-scoring

Brann slo Rosenborg 1-0 i en treningskamp i fotball i Spania søndag. Petter Strand avgjorde med sitt mål like før pause.

MATCHVINNER: Petter Strand kom til Brann fra Molde tidligere i år. I kveld ble han matchvinner med sin første scoring for klubben. Foto: NTB/Scanpix
MATCHVINNER: Petter Strand kom til Brann fra Molde tidligere i år. I kveld ble han matchvinner med sin første scoring for klubben. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Han utnyttet en misforståelse i trøndernes forsvar og scoret på André Hansen. RBK var piggest utover i andreomgangen, men også Brann fikk et par halvsjanser etter pause.

På tampen dunket Rosenborgs nysignering David Akintola ballen i tverrliggeren.

- Vi skal ikke legge altfor mye vekt på resultatet. Rosenborg har nok mer i bakhånd når serien starter, men de liker ikke å tape kamper, sa Brann-trener Lars Arne Nilsen til klubbens nettsted.

Nicklas Bendtner startet kampen i RBK-angrepet sammen med Pål-André Helland og Samuel Adegbenro.

Eliteserien starter siste helgen i mars. Tittelforsvarer RBK åpner borte mot Bodø/Glimt, mens Brann reiser til Skien for et møte med Odd.

Søndag spiller RBK og Molde i den norske mesterfinalen på Ullevaal stadion.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer