Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann sikret seg landslagsspiss

Gambiskfødt, men oppfostret i Sverige.

(Dagbladet.no): Den gambiske landslagsspissen Njogu Demba-Nyrén er klar for Brann.

- Jeg er glad for at avtalen er på plass og gleder meg til å ta fatt på min karriere som Brann-spiller, sier spilleren sjøl til klubbens hjemmesider.

Kontrakten med Brann har varighet til 2011, og afrikaneren er spilleklar allerede til UEFA-cupmøtet med Everton den 13. februar.

Demba-Nyrén kommer fra den danske klubben Esbjerg, hvor han er kjent som rask, stor og sterk, både langs bakken og i lufta.

Han er født i Gambia, hvor han fortsatt er landslagsspiller, men flyttet til Sverige da han var åtte år gammel.

- Vi er glad for at vi har fått Demba på plass. Han er en kvalitetsspiller som jeg tror vil fungere meget bra sammen med de andre spissene vi allerede har i klubben, sier Roald Bruun-Hanssen, sportslig leder i Brann.

- Han er ekstremt sterk i oppspillsfasen og kan holde på ballen til resten av laget kommer etter. I tillegg er han god i boksen når innleggene kommer fra siden. Dessuten er han god i overgangsspillet der han kan gjøre ting på egen hånd, sier Mjelde til Bergens Tidende.

• Les også: Brann får kr. 0,- ved Huseklepp-salg

GLAD FOR FORSTERKNING: Brann sportslige leder Roald Bruun-Hansen mener Njogu Demba-Nyrén vil passe godt sammen med de angriperne Brann allerede har.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media