Brann-sjefen avbrøt ferien

Bergenserne fortviler etter 0-8-blemma.

(Dagbladet.no): «Glem 0-9 og 0-10 i Trondheim, glem 1-7 på Nadderud og 0-6 på Ullevaal, glem Suduva 2002 og Åtvidaberg 2006. Dette må være det mest pinlige resultatet vi noen gang har fått,» skriver Alexander Osdal på Brannbloggen.no.

Deretter ramser han opp en rekke klassiske Brann-tap (se faktaboks), det ene verre enn det andre. Men 0-8-tapet for Molde i går er altså verre enn dem alle, mener bloggeren.

I natt avbrøt sjefen sjøl ferien for å ta tak i situasjonen.

Skal snakke ut

Under kampen befant Roald Bruun-Hanssen seg på Dana Cup i Danmark, men da tapet for Molde var et faktum, kastet han seg på første fly hjem, skriver Bergens Tidende.

Da spillerbussen ankom Bergen halv ett i natt, var sportsdirektøren sammen med gjengen.

- Vi skal ha restitusjonstrening i formiddag, og vi skal ha et møte i forbindelse med den. Da skal vi snakke om det som er skjedd, og vi skal klargjøre hva som blir fokus videre, forteller han til regionavisa.

- Flatterende resultat

SITUASJONEN SNUDD PÅ HODET: Fjorårets seriemestre hadde ikke mye å feire i går. Det hadde derimot Molde og Mame Biram Diouf, som her feirer en scoring med salto. Foto: SVEIN OVE EKORNESVÅG/SCANPIX
SITUASJONEN SNUDD PÅ HODET: Fjorårets seriemestre hadde ikke mye å feire i går. Det hadde derimot Molde og Mame Biram Diouf, som her feirer en scoring med salto. Foto: SVEIN OVE EKORNESVÅG/SCANPIX Vis mer

I moldeleiren er stemningen sjølsagt en helt annen, men hattrickhelten Magne Hoseth vil ikke gni det inn for slukørede bergensere.

- Resultatet er litt flatterende. Det at vi scorer åtte gir ikke et helt riktig bilde av kampen, innrømmer Hoseth til BA.

- Vi har vært veldig lojale overfor treneren og hans filosofi, nå begynner å vise hva vi er god for. Vi har fått betalt for høy intensitet på treningene i det siste, sier han til Romsdals Budstikke.

Brann-sjefen avbrøt ferien
DRO RETT HJEM: Branns sportsdirektør Roald Bruun-Hanssen fant fort ut at han ikke kunne bli værende i Danmark.