Brann-sjefen spanderte øl på deprimerte fans i Bodø

- Det skulle bare mangle, sier Bruun-Hansen.

PLASTER: Som plaster på såret etter tapet mot Bodø/Glimt spanderte daglig leder Roald Bruun-Hansen øl på noen av supporterne som hadde tatt turen nordover. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
PLASTER: Som plaster på såret etter tapet mot Bodø/Glimt spanderte daglig leder Roald Bruun-Hansen øl på noen av supporterne som hadde tatt turen nordover. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Flere av Brann-fansen som hadde tatt turen til Bodø i går fikk et lite plaster på såret av klubbens daglige leder, Roald Bruun Hansen.

Ifølge BA skal Bruun-Hansen har spandert øl på deprimerte fans i hotellbaren på Skagen Hotell i byen.

Etter det sure 2-1-tapet - som sikret Bodø/Glimt plass i neste års Tippeliga, trengte muligens fansen en opptur før hjemreise til Vestlandet.

Da kvelden var omme, tok Branns daglige leder seg av regninga på 7500 kroner, forteller en av supporterne til avisa.

- Det stemmer at jeg spanderte litt på fansen. Da jeg kom til hotellet etter kampen, traff jeg en 6-7 supportere i baren. De spurte om jeg ikke skulle spandere. Det er klart at jeg kunne gjøre det, det skulle bare mangle, sier Bruun-Hanssen til BA.

Branns daglige leder presiserer overfor avisa at han betalte regninga fra egen lomme.

Brann må i beste fall håpe på kvalikplass etter tapet mot Bodø/Glimt. I dag våknet Bergen til avisforsider som er nådeløse mot Rikard Norling & Co.