Brann-skadd i Bodø

BODØ (Dagbladet): Glimt - Brann 3-0 ved pause. Serieleder Brann ble både frost- og sjokkskadd i første omgang i Bodø. Ett praktmål i krysset av Bengt Sæternes og to kontante straffespark av Tommy Bergersen sørger for at Glimt er i klar føring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

6-7 plussgrader, rå vind og regn ønsket Brann velkommen på Aspmyra. Serielederen kom fra tilnærmede tropetemperaturer i Bergen, og virket uforberedt på det arktiske klimaet nord for Polarsirkelen.

Glimt kom fra knusende 1-6 for Stabæk, og virket motivert på grensen til det overtente. Gultrøyene stilte også med Arild Berg fra start - for første gang i år.

Glimt ble snytt for et straffespark da Bengt Sæternes ble forstyrret i scoringsposisjon etter bare åtte minutters spill. Men fordi han klarte å avslutte, valgte trolig dommer Per Ivar Staberg å overse fellingen.

Bare to minutter seinere tok Sæternes hevn. En dypt spilt Glimt-ball ble klarert i Branns straffefelt, og Sæternes snappet den i returrommet.

Fra 18 meters hold klinket han ballen inn i krysset bak reservekeeper Ivar Rønningen, som hadde steppet inn i Magnus Kihlstedts sjukdomsfravær.

Etter 18 minutter fikk Glimt den straffa de ble snytt for. Bengt Sæternes, som nå har scoret fire mål i Tippeligaen, forfulgte et håpløst førstetouch etter pasning fra Arild Berg, og var på vei ut av straffefeltet, da Brann-keeper Rønningen gjorde en klønete felling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer