- Brann slår mest langt av alle i Norge

VIF-Martin forbereder spillerne på luftkrig i Bergen.

MØTER GAMLEKLUBBEN: Vålerenga-trener Martin Andresen har forberedt seg godt til kveldens storkamp mot Brann. Han mener Brann er er det laget i Tippeligaen som slår flest lange baller.
Foto: Marit Hommedal / Scanpix
MØTER GAMLEKLUBBEN: Vålerenga-trener Martin Andresen har forberedt seg godt til kveldens storkamp mot Brann. Han mener Brann er er det laget i Tippeligaen som slår flest lange baller. Foto: Marit Hommedal / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg og se Brann - Vålerenga fra klokka 19 i fotballstudio.

VALLE (Dagbladet): Vålerengas siste treninger på Valle levnet liten tvil om hva Martin Andresen forventer i møtet med Brann i kveld:

En potensiell forsvarsfirer med Joachim Thommasen, Andreas Nordvik, Simon Andreas Larsen og Dawda Leigh tok stilling foran Lars Hirschfeld inne i boksen, og fikk oppgaven med å vinne dueller og rydde unna alle polballene som ble sendt deres vei fra motsatt banehalvdel.

- Det trener vi på på grunn av Brann. Brann er det laget i Norge som slår mest langt, så vi må forberede oss på det, sier VIF-trener Andresen til Dagbladet.

Spørsmålet før kveldens kamp er imidlertid hvem som skal vinne de duellene mot Kim Ojo og co, for VIFs forsvarsfirer har huller.

Fortsatt svimle André Muri er ute med sin hodeskade, mens Joachim Tommasen hadde sin første fulle trening på seks-syv uker i går.

Derfor var det kanskje heller ikke så rart at Martin Andresen ropte ut høyt et par gloser vi ikke kan sette på trykk da Andreas Nordvik gikk hylende i bakken etter en duell med Hirschfeld mot slutten av økta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer