Brann snudde og vant

Da alt så mørkt ut, slo Robbie Winters til og ga Brann et pusterom i eliteserien.

Bergenserne lå under 0-2, men slo nådeløst tilbake og vant 3-2. Full poengpott betyr at Brann har seks poengs forsprang til Vålerenga på kvalifiseringsplass.

- Vi lot oss ikke stresse selv om Molde ledet 2-0. De fikk problemer da vi satte opp tempoet og begynte å spille entouch. Det fikk fram svakhetene deres, sa Brann-trener Mons Ivar Mjelde.

Opphenting

Magne Hoseth og Tobias Carlsson hadde sendt gjestene på rett spor med 2-0 før det var gått 40 minutter, men så dukket Robbie Winters opp fra intet. En gjennombruddspasning fra Petter Furuseth Olsen ble ekspedert sikkert i mål, og Brann hadde begynt opphentingen.

Sju minutter etter pause sørget Seyi George Olofinjana for 2-2 med et flott plassert skudd forbi Eddie Gustafsson i Molde-målet. 20 minutter senere satte Winters punktum med sin scoring nummer to for kvelden.

Brann lurte offsidefella til Molde og sendte Winters med fri vei mot mål. Skuddet gikk via Moldes Tobias Carlsson, og det satte Gustafsson ut av spill.

- Det gir et ekstra kick å komme tilbake på den måten. Jeg er fornøyd med hele laget og spesielt Robbie Winters, sa Mjelde.

Tre poeng

Trenerkollega Odd Berg i Molde var ikke fullt så fornøyd etter å ha gitt bort en klar ledelse.

- Det gikk veldig bra helt til vi fikk strekk i laget. Jeg synes det var skremmende å se hva som skjedde med oss da Brann upresset fikk score, sa Berg.

Neste søndag kommer seriemester Rosenborg på besøk til Molde.

- Vi trenger tre poeng til for å sikre plassen, og de tar vi mot Rosenborg, sa Molde-treneren sikkert.

(NTB)

BRANN-FANSEN KUNNE JUBLE: Bergenserne snudde kampen og vant. Bildet er fra en tidligere kamp.