BESKYLDES FOR KONTRAKTSBRUDD: Tijan Jaiteh spilte landskamp for Gambia uten å få samtykke fra Randers, der han er på utlån fra Brann. 
Foto: Marit Hommedal / Scanpix
BESKYLDES FOR KONTRAKTSBRUDD: Tijan Jaiteh spilte landskamp for Gambia uten å få samtykke fra Randers, der han er på utlån fra Brann. Foto: Marit Hommedal / ScanpixVis mer

Brann-spiller klaget inn til FIFA av dansk klubb

Brøt leiekontrakten med Randers.

Den utleide Brann-spilleren Tijan Jaiteh spilte landskamp i Gambia uten tillatelse fra danske Randers. Brann ser alvorlig på saken.
Den danske klubben mener spilleren har brutt kontrakten sin etter at han spilte for det gambiske landslaget, skriver Bergens Tidende.

- Det er ikke kun leiekontrakten med Randers FC den gambiske landslagsspilleren har forbrutt seg mot ved sitt uanmeldte fravær, men også den norske klubben Brann, som er Tijan Jaitehs egentlige eier, heter det på Randers' nettsted.

Randers har meldt saken inn til Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) og ønsker at Jaiteh skal dømmes for kontraktsbrudd.

Daglig leder i Brann, Roald Bruun-Hanssen, sier at bergenserne har vært i kontakt med Randers og at klubben ser alvorlig på saken.

- Det viktigste nå er å få Tijan tilbake til Norden så fort som mulig, så vi kan finne en løsning på dette, sier Bruun-Hanssen til Bergens Tidende.

(NTB)