Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann spiller på torsdag

Brann har bestemt seg for ikke å søke om utsettelse av UEFA-cupkampen mot latviske Metalurgs på torsdag. - Vi tar sikte på å spille, sier trener Teitur Thordarsson til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brann fryktet at de måtte om søke om utsettelse av returoppgjøret i UEFA-cupen mot latviske Metalurgs Liepaja. Den første kampen i Latvia endte 1-1. På torsdag møtes lagene igjen til avgjørende kamp på Brann Stadion.

- Noen spillere er i framgang. Petter Andreassen, Pål Christian Økland og Tommy Knarvik er alle i bedre form i dag. Thorstein Helstad sa til legen i dag at også han føler seg bedre. sier Thordarsson.

Før kampen mot Vålerenga var åtte spillere sykemeldt på grunn av sykdomsherjingene i klubben. Nå er situasjonen lysere i Brann-troppen.

- I og med at så mange er i framgang, går vi for å spille på torsdag.

Raymond Kvisvik sliter med en ankelskade og har allerede vært ute i fire uker. Thordarsson tror det er høyst tvilsomt om Kvisvik spiller torsdag:

- Han har ikke trent med laget på to uker og trenger kanskje litt lenger tid. Legen sa han trengte mellom fire og seks uker på å bli klar, sier Thordarsson.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!