Brann spiller på torsdag

Brann har bestemt seg for ikke å søke om utsettelse av UEFA-cupkampen mot latviske Metalurgs på torsdag. - Vi tar sikte på å spille, sier trener Teitur Thordarsson til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Brann fryktet at de måtte om søke om utsettelse av returoppgjøret i UEFA-cupen mot latviske Metalurgs Liepaja. Den første kampen i Latvia endte 1-1. På torsdag møtes lagene igjen til avgjørende kamp på Brann Stadion.

- Noen spillere er i framgang. Petter Andreassen, Pål Christian Økland og Tommy Knarvik er alle i bedre form i dag. Thorstein Helstad sa til legen i dag at også han føler seg bedre. sier Thordarsson.

Før kampen mot Vålerenga var åtte spillere sykemeldt på grunn av sykdomsherjingene i klubben. Nå er situasjonen lysere i Brann-troppen.

- I og med at så mange er i framgang, går vi for å spille på torsdag.

Raymond Kvisvik sliter med en ankelskade og har allerede vært ute i fire uker. Thordarsson tror det er høyst tvilsomt om Kvisvik spiller torsdag:

- Han har ikke trent med laget på to uker og trenger kanskje litt lenger tid. Legen sa han trengte mellom fire og seks uker på å bli klar, sier Thordarsson.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer