Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann-spiller salmonella-smittet

En prøve avgitt av den syke Brann-spilleren Martin Knudsen påviser salmonella, skriver Bergens Tidende.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brann fikk for en tid siden svar på prøvene de sendte inn av sine syke spillerne. Tilbakemeldingen var at det ikke ble funnet noe spor av det man lette etter. Men prøvene ble ikke testet for salmonella. Siden Martin Knudsen var den eneste som fortsatt var syk, ble nye prøver tatt av ham.

- Vi kan ikke med hundre prosent sikkerhet si at alle problemene vi har hatt skyldes salmonella, siden Martin Knudsen er den eneste bakterien er blitt påvist hos, men det er naturlig at det kan finnes sammenheng, mener Branns assistenttrener Tor Thodesen.

Knudsen har de samme symptomene andre syke spillerne har hatt. Thorstein Helstad, Arne Vidar Moen, Azar Karadas, Tommy Knarvik, Petter Andreassen, Pål Kristian Økland og Martin Knudsen har alle vært dårlige, i tillegg til trenerne Teitur Thordarson og Tor Thodesen.

Flere personer i Bergen har vært smittet av salmonella den siste tiden. Ekspertene tror smitten kan stamme fra barn som har tatt på pinnsvin.

(NTB)