Brann-spillere ønsker seg Benny

Tidligere Viking-trener Benny Lennartsson er på ønskelista til flere Brann-spillere.

Svenske Lennartsson ble fort nevnt da Teitur Thordarsons trakk seg som Brann-sjef i desember.

Nå forteller flere Brann-spillere at 59-åringen tas hjertelig imot dersom styret i bergensklubben velger å tilby treneren kontrakt.

- Jeg tror han er en god trener. Han kunne blitt en bra trener for oss, uten at jeg skal bestemme at han skal være på listen over trenere som klubben skal presentere, sier Ivar Rønningen til

Bergensavisen

.

Men ifølge avisa står Lennartsson på Branns hemmelige trenerlista, og stemningen blant spillerne heller mot et ønske om å få Benny til Bergen.

Sjøl sier svensken at et tilbud fra Brann er smigrende. Tidligere har Lennartsson blitt koblet til trenerjobben i AIK, men ifølge

Expressen

i dag går den til engelskmannen Richard Money (48).

- Så lenge de ikke har tatt kontakt med meg vil jeg ikke si at jeg er aktuell. Men jeg legger ikke på røret hvis de ringer, flirer treneren.

Han vil likevel ikke innrømme at han ønsker seg Brann-jobben.

- Både ja og nei. Selve klubben er jo veldig interessant, det er heller ikke negativt at de har fått slettet gjelden sin. Men jeg har flyttet tilbake til Sverige, og er i gang med å gjøre i stand både hus og hytte her, sier han.

Kanskje denne attesten fra Brann-spiller Tommy Knarvik kan overbevise Lennartsson?

- Han er en veldig bra trener, med resultater å vise til. Jeg er sikker på at han kunne gjort en god jobb, og det er bra dersom han er ett av navnene som klubben vurderer, sier Knarvik.

Vil du ha Benny til Brann? Si din mening!

(Dagbladet.no)

<B>SLO BRANN:</B> Erik Nevland gledet seg med Benny Lennartsson over 3-2 på Brann stadion denne sesongen.