FYLLER 34 ÅR I DESEMBER: David Nielsen (t.h) er ferdig med fotballen i slutten av juni. Foto: Marit Hommedal / SCANPIX
FYLLER 34 ÅR I DESEMBER: David Nielsen (t.h) er ferdig med fotballen i slutten av juni. Foto: Marit Hommedal / SCANPIXVis mer

Brann-spiss legger opp midt i sesongen

Nielsen har ikke spilt siden mars.

||| (Dagbladet): David Nielsen gir seg i Brann og legger opp når kontrakten hans går ut 31. juni, skriver Bergens Tidende.

Den danske 33-åringen ønsker ikke å kommentere opplysningene.

- Jeg vil ikke uttale meg om noe rundt dette før etter Tromsø-kampen. Det siste jeg ønsker er å ta noe av fokuset vekk fra den kampen, sier Nielsen til avisa.

Spissen er en fotballnomade. Siden starten i Fredrikshavn på Jylland i 1994 har han vært innom 13 klubber, inkludert tre britiske og tre norske.

Han kom til Brann før fjorårssesongen, og sliter nå med å få tillit hos trener Steinar Nielsen. Han har ikke spilt for rødtrøyene siden han kom inn som innbytter i seriepremieren mot Haugesund.

I hjemlandet Danmark skapte Nielsen skandale med utgivelsen av boka «Sorte svin» i 2008. Der skrev han blant annet om fotballvold, penge-problemer og doping.

På grunn av utgivelsen ønsket ikke danske Odense spissen tilbake fra utlånet til Strømsgodset, og spissen havnet i stedet i Brann vinteren 2009.