Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Steffen Lie Skålevik:

Brann-spiss Skålevik måtte startes opp i Start

Brann-spissen Steffen Lie Skålevik måtte til Start for å få full tillit hos Brann-trener Lars Arne Nilsen. I første seriekamp fikk han omsider starte for Brann på topp. Da scoret han mål.

MÅLSCORER: Branns målscorer, Steffen Lie Skålevik i mixed zone etter Eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Bodø / Glimt på Brann Stadion. 2-0.


Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
MÅLSCORER: Branns målscorer, Steffen Lie Skålevik i mixed zone etter Eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Bodø / Glimt på Brann Stadion. 2-0. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

- På tide, gliser Steffen Lie Skålevik.

Men bak gliset ligger det en historie om en ung mann som har trent og trent. Løpt og løpt. Men ikke fått tillit fra Brann-trener Lars Arne Nilsen.

Jobbet og jobbet
Skålevik vet alt om det å sitte på tribunen og på benken til Brann mens andre scorer målene. De siste to årene har han sett flere spillerminutter fra benken, enn på banen i Brann-drakten.

Men nå ser det ut til å snu for Skålevik.

Mot Bodø/Glimt knallet han inn 1-0 målet på en retur. En typisk målsnik-scoring.

Men veien til fast plass i startelleveren til Brann har gått via, ja, Start.

Glad for hjemkomsten
Steffen Lie Skålevik ble ikke mye brukt på topp i fjoråret. Da høsten kom ble han utleid til Start. Skålevik dundret inn mål etter mål, og bidro til at sørlendingene rykket opp. I fjor høst kom han tilbake igjen. Han har vært savnet.

- Jeg var ikke motstander av at Steffen måtte til Start. Han trengte spilletid, og hos oss var han andrevalget. Men jeg er veldig glad for at han nå er kommet tilbake. Det var en stund jeg trodde at han skulle bli værende i Start. Men når jeg ser han ofre alt for Brann mot Bodø/Glimt i første seriekamp, så tror jeg han kommer til å få en stor sesong i Brann-trøyen. Han er ingen "hvilende spiss" som venter på å bli servert. Han jobber enormt både mot målet og defensivt, sier Brann-trener Lars Arne Nilsen.

Selvtillit-boost
Hovedpersonen selv er en ydmyk kar som slettes ikke er bitter på at han ikke fikk full tillit i Brann i fjor. Nå er han mer opptatt av at sesongen har fått en maksimal start.

- Det går opp og ned hos oss spisser. I Brann fikk jeg det "sånn passe til" - både i fjor og i forfjor. Tilværelsen i Start bidro til å få selvtilliten min tilbake. Og det er utrolig viktig for en spiss. Da sier det seg selv at jeg var utrolig glad for at jeg nå er førstevalget som spiss i Brann. I alle fall så lenge jeg presterer, smiler Skålevik.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling