Steffen Lie Skålevik:

Brann-spiss Skålevik måtte startes opp i Start

Brann-spissen Steffen Lie Skålevik måtte til Start for å få full tillit hos Brann-trener Lars Arne Nilsen. I første seriekamp fikk han omsider starte for Brann på topp. Da scoret han mål.

MÅLSCORER: Branns målscorer, Steffen Lie Skålevik i mixed zone etter Eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Bodø / Glimt på Brann Stadion. 2-0.


Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
MÅLSCORER: Branns målscorer, Steffen Lie Skålevik i mixed zone etter Eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Bodø / Glimt på Brann Stadion. 2-0. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- På tide, gliser Steffen Lie Skålevik.

Men bak gliset ligger det en historie om en ung mann som har trent og trent. Løpt og løpt. Men ikke fått tillit fra Brann-trener Lars Arne Nilsen.

Jobbet og jobbetSkålevik vet alt om det å sitte på tribunen og på benken til Brann mens andre scorer målene. De siste to årene har han sett flere spillerminutter fra benken, enn på banen i Brann-drakten.

Men nå ser det ut til å snu for Skålevik.

Mot Bodø/Glimt knallet han inn 1-0 målet på en retur. En typisk målsnik-scoring.Men veien til fast plass i startelleveren til Brann har gått via, ja, Start.

Glad for hjemkomstenSteffen Lie Skålevik ble ikke mye brukt på topp i fjoråret. Da høsten kom ble han utleid til Start. Skålevik dundret inn mål etter mål, og bidro til at sørlendingene rykket opp. I fjor høst kom han tilbake igjen. Han har vært savnet.- Jeg var ikke motstander av at Steffen måtte til Start. Han trengte spilletid, og hos oss var han andrevalget. Men jeg er veldig glad for at han nå er kommet tilbake. Det var en stund jeg trodde at han skulle bli værende i Start. Men når jeg ser han ofre alt for Brann mot Bodø/Glimt i første seriekamp, så tror jeg han kommer til å få en stor sesong i Brann-trøyen. Han er ingen "hvilende spiss" som venter på å bli servert. Han jobber enormt både mot målet og defensivt, sier Brann-trener Lars Arne Nilsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer