BLIR HAN KLAR?: Branns førstekeeper Piotr Leciejewski måtte stå av onsdagens trening med ryggsmerter. Ifølge Bergensavisen blir han ikke klar til kveldens kvalifiseringskamp.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
BLIR HAN KLAR?: Branns førstekeeper Piotr Leciejewski måtte stå av onsdagens trening med ryggsmerter. Ifølge Bergensavisen blir han ikke klar til kveldens kvalifiseringskamp. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpixVis mer

Brann stiller med reservekeeperen

I kvalifiseringskampen.

Fotballstudio kl. 19.00: Brann - Mjøndalen

(Dagbladet): Klokka 19.00 er avspark i første kamp i kvalifiseringen om spill i neste års Tippeliga. Brann tar imot Mjøndalen i Bergen.

Brann viser på sin hjemmeside til en jevn statistikk mellom de to:

De har møttes 23 ganger i serie og cup siden 1972. Brann har vunnet syv av oppgjørene, åtte kamper har endt uavgjort og Mjøndalen har vunnet åtte. Målforskjellen fra de kampene er 31-31.

Keeper Piotr Leciejewski, Jonas Grønner og Kristoffer Barmen er ikke aktuelle til kvalifiseringskampene. Førstnevnte måtte stå av treningen på onsdag med ryggsmerter.

Dermed er det reservekeeper Øystein Øvretveit som tar på seg hanskene. Den oppgaven er han klar for:

- Jeg forbereder meg som jeg skal stå, og det gjør jeg foran hver kamp, men nå er sannsynligheten kanskje litt større. Vi får se i morgen hva det blir til, sa Øvretveit til Bergensavisen i går.

Leciejewski fikk en kink i ryggen, og var ikke i stand til å trene lørdag.

- Det er kink i ryggen som vanligvis tar tre til fem dager. Han var bedre i dag, men ikke i stand til å spille, forklarer Brann-lege Knut Fjeldsgaard til BA.

- Det er ikke vits å gamble med å sette ham inn, fordi vi har jo kamp på onsdag også. Det er en bitteliten sjanse for at han blir klar, ellers er Øystein klar han. Han viser jo bra form her også, sier Fjeldsgaard.

Branns lag: Øvretveit - Sævarsson, Mojsov, Jonsson - Vindheim, Badji, Haugen, Askar - Orlov - Pedersen, Huseklepp
Mjøndalens lag: Forn - Grewal, Sundli, Arneberg, J. Olsen - Diomande, Aasmundsen, Midtgarden, M. Olsen, Kapidzic, Hansen