Brann-stjernene ingen vil ha

Erlend Hanstveit, Azar Karadas, Thorstein Helstad, Alex Valencia og Svante Samuelsson er gjentatte ganger blitt koblet til interesserte proffklubber. Men etter sju serierunder står Brann fremdeles uten interessante bud. Det begynner å spøke for klubben som har budsjettert med spillersalg på 24,3 millioner kroner denne sesongen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi tror fremdeles på ett eller flere spillersalg i løpet av sesongen, sier sportslig leder Arne Møller, vel vitende om det økonomiske uføret som venter dersom budene skulle utebli.

I bakhånd har Brann et konvertibelt lån på 10 millioner kroner hos aksjonærene, som klubben helst ikke vil benytte seg av. Bruker Brann av lånet, vil aksjonærene spise seg ytterligere inn i klubben ved at de løser det konvertible lånet inn i aksjer.

- Dette ser vi på som en aller siste utvei, forklarer Møller.

Viser interesse

At Brann ennå ikke har fått interessante bud, betyr ikke at proffklubbene holder øynene vekk fra Bergensklubben. Her er lista over spillere som har vært i søkelyset:

Alex Valencia: Sunderland

Thorstein Helstad: Leeds, West Ham, Sunderland og Anderlecht

Erlend Hanstveit: Sunderland, Heerenveen, Anderlecht og Celtic

Svante Samuelsson: Ipswich og Everton

Azar Karadas: Leeds, Udinese, Liverpool og Bayern München

Bare i løpet av den siste uka skal Everton ha sett nærmere på Svante Samuelsson og Bayern München på Azar Karadas. Karadas sa tidligere denne uka at han er smigret over interessen fra Bayern, og synes det er høres spennende ut at klubben vurderer ham som midtstopper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer