Brann-supporter gikk for Odd

Brann-supporter Ove Mellingen var litt for stor i kjeften i et radioprogram i Skien. Resultatet var at han måtte gå fra Skien til Oslo. I dag var turen endelig over.

- Vi bergensere er ofte litt for store i kjeften. Det er ikke alltid riktig forhold mellom størrelsen på hjernen og størrelsen på kjeften, konstaterte redaktør Ove Mellingen i Telemarksavisa etter den 140 kilometer lange fotturen fra Skien til Oslo.

Tre dager har de to fotballidiotene brukt på fotturen. Før Odd Grenland sendte Bodø/Glimt ut av cupen var Mellingen radiogjest hos Eirik Haugen i NRK. De to fotballsupporterne gikk inn i en diskusjon om Odd Grenland ville komme til cupfinalen.

- Haugen utfordret meg på om jeg ville gå til Oslo hvis Odd kom til finalen. Jeg sa «ja, hvis du blir med meg» og følte meg sikker på at jeg skulle slippe, forklarer Mellingen til NTB.

Men ingen av dem ville tape ansikt overfor Odd-supportere som hørte programmet. Dermed var det gjort. Næringslivet lovet å sponse barneavdelingen på Telemark sentralsykehus med 1.000 kroner per kilometer.

- Det har gått veldig bra. Nå er beina helt kjøttkaker, så det blir vel ingen lang fest i kveld, sier Mellingen til NTB.

(NTB)