Brann-supporteren kan sende favorittlaget ned

Tim André Nilsen har scoret tre på de to siste kampene.

NYTT TAP: Sogndal og Tim Andre Nilsen (i midten) tapte 1-2 mot Vålerenga i går, men kan fortsatt berge plassen i Tippeligaen. Da må de trolig slo Brann - som er favorittlaget til bergenseren Tim Andre Nilsen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
NYTT TAP: Sogndal og Tim Andre Nilsen (i midten) tapte 1-2 mot Vålerenga i går, men kan fortsatt berge plassen i Tippeligaen. Da må de trolig slo Brann - som er favorittlaget til bergenseren Tim Andre Nilsen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Om en knapp måned drar Sogndal til Bergen for å spille en svært viktig kamp i nedrykksstriden i Tippeligaen. For Sogndals nye yndling Tim André Nilsen handler det om langt mer enn det.

- Det er en guttedrøm å spille på Brann Stadion. Det er noe jeg aldri har gjort og jeg gleder meg utrolig mye, sier Nilsen til NTB.

- Stort Brann-herte Spissen har scoret tre mål på sine to siste kamper fra start. Mot Haugesund forrige helg var han med å sikre tre svært viktige poeng, men i søndagens bortemøte med Vålerenga ble det derimot kun et trøstemål for Nilsen og Sogndal som tapte 1-2.

22-åringen kom til Sogndal fra bergensklubben Nest-Sotra i sommer, men det er ikke tvil om hvilket lag som ligger hans hjerte nær.

- Jeg har alltid hatt et stort Brann-hjerte. Det har alle bergensere, konstaterer Nilsen, som har hatt partoutkort så lenge han kan huske.

Tenker ikke på Brann Derfor blir kampen på Brann Stadion om en knapp måned svært spesiell for spissen. I skrivende stund skiller det ett poeng - fordel Sogndal - mellom de to lagene på henholdsvis 14.- og 15.-plass. Derfor kan en Nilsen-scoring og Sogndal-seier i Bergen sørge for nedrykk for spisstalentets favorittlag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer