- Brann taper semifinalen

Oddseksperten tror på ny Stabæk-seier.Direkte kl. 20!

(Dagbladet.no): Nedrykkspøkelset våker over Stabæk, men bæringene har et godt tak på Brann før avspark på Nadderud i cupen i kveld.

To ganger i år har Stabæk vunnet 2-1 mot Brann. Oddsekspert Jon Sagbakken tror det fort blir tre - og cupfinale på Martin Andresen og de blåsvarte.

- Brann snytt i Bodø sist, er kronisk ustabile, men ikke noe stort bortelag, skriver Sagbakken på sine spill- og vinnsider på Dagbladet.no.

Derfor setter han en H - uten å anbefale spill på kampen.

Han legger også vekt på at Bengt Sæternes og Cato Guntveit ikke er friske, samt at Jan Tore Ophaug og Raymond Kvisvik skal venter på barnefødsler.

Begge to sender Brann-sponsor Idar Vollvik til Østlandet i privatfly i kveld, skriver Bergens Tidende. Kvisviks samboer er ei uke over termin.

- Mitt motiv er å mobilisere og gjøre det vi kan for å sikre seier i denne kampen, sier Vollvik til avisa.

Martin Andresen kan vente seg spesialoppvartning fra Helge Haugen i kveld, etter at landslagskapteinen var svært sentral sist Stabæk senket bergenserne.

Det plager ikke Stabæk-trener Gaute Larsen, som håper andre spillere får mer spillerom dersom Andresen markeres tett. Og:

- Martin er veldig vanskelig å markere, sier treneren.

Brann-sjef Mons Ivar Mjelde er klar over at det står mye på spill. Han er sikker på at stopper Ragnvald Soma scorer på dødball i kveld.

- Ja. Jeg har fått et syn, sier Mjelde.

Alle andre får bare vente og se.

Eller følge kampen direkte på Dagbladet.no kl. 20.

  • I morgen tar Lyn i mot LSK på Ullevaal i den andre semifinalen. Cupfinalen spilles 7. november.
VANT I BERGEN:</B> Martin Andresen og Stabæk vant 2-1 på bortebane mot Brann for ni dager siden.