Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann tapte i Odense

Klubbens første tap i Royal League. Vi fulgte kampen: OB - Brann!

(Dagbladet.no): Brann vant cupfinalen og tok bronse i serien. Etter to strake Royal League-seirer gikk laget på en smell i Odense i kveld.

Det tok bare 17 minutter før Mons Ivar Mjeldes mannskap havnet bakpå. Chris Sørensen skrudde lekkert inn et frispark, fra 25 meter og forbi en dekket Håkon Opdal.

Bengt Sæternes svarte med et typisk mål for den hjemvendte proffen. Han styrte et innlegg inn i lengste hjørnet, og så ut til å få Brann tilbake på sporet.

I stedet stakk danskene av med alle tre poengene, og har nytt liv i håpet om avansement fra gruppa etter null seirer på de to første kampene.

Søren Bergs seiersmål et kvarter før slutt skapte sterke reaksjoner blant Brann-spillerne, Raymond Kvisvik fikk gult kort for protestene.

Og kanskje var det også offside, da innbytteren fikk all verdens tid til å runde Opdal og rulle ballen inn i et tomt mål.

- Det lukter offside lang vei, sier Brann-trener Mons Ivar Mjelde til Dagbladet.no.

Brann kastet alt fram i sluttminuttene, og kunne utliknet da Ragnvald Somas skudd ble reddet på streken. På den andre siden av banen brente OB flere store sjanser.

Derfor finner ikke Brann-trener Mjelde noen grunn til å klage over resultatet.

- Jeg er ikke fornøyd med kampen, vi spiller ikke opp mot vårt beste, sier Mons Ivar Mjelde til Dagbladet.no.

Tidligere Viking-trener Benny Lennartsson, sidekommentator for TV Norge, mener det ble den danske hjemmeseieren var fortjent.

- Odense var litt bedre, det andre målet var unødvendig slurv i Branns forsvarsarbeide, sier svensken.

  • Vi fulgte OB - Brann direkte her!
SCORET TO SIST:</B> Charlie Miller ble tatt av banen mot OB i kveld.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media