KJEMPER I TOPPEN: Brann og Rosenborg kjemper i toppen i Klubben i mitt hjerte. Rett bak følger Vålerenga. Dette bilde er av Branns Kristoffer Larsen og Erik Huseklepp i kamp mot RBK i høst.  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
KJEMPER I TOPPEN: Brann og Rosenborg kjemper i toppen i Klubben i mitt hjerte. Rett bak følger Vålerenga. Dette bilde er av Branns Kristoffer Larsen og Erik Huseklepp i kamp mot RBK i høst. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpixVis mer

Brann tar innpå lederen Rosenborg

Jevnt i toppen før siste uke av Klubben i mitt hjerte.

Stem på Klubben i ditt hjerte.

(Dagbladet): Det kjempes en jevn kamp i toppen i alle klassene i årets Klubben i mitt hjerte-kampanje, og det forventes en sluttspurt når vi går inn i den siste uka med med stemming.

Rosenborg BK har ledet klassen for spesialidrettslag med mer enn 500 medlemmer i starten - men det siste døgnet har Brann tatt innpå lederen. RBK leder hårfint foran bergenserne, mens Vålerenga Fotball er på tredjeplass.

Brann vant kampanjen i fjor, etter at RBK sikret seieren tre år på rad.

- Vi røk mot Brann i kampanjen i fjor, og at vi leder nå viser at mange bryr seg om Rosenborg til tross for skuffende resultater, sa Kjernen-talsmann Kenneth Kjelsnes til Dagbladet tidligere denne uka.

Nytt i år er en egen Facebook-app som du finner her. Med den kan du vise alle dine Facebook-venner hvilken klubb du stemmer på og hjelpe nettopp din klubb til flere stemmer. Den gjør det også enklere for deg å stemme hver dag.

For spesialidrettslag med færre enn 500 medlemmer leder Sarpsborg 08 Fotballforeningen. De leder foran trønderklubben Nidaros Roller Derbyklubb.

I klassen for fleridrettslag med færre enn 500 medlemmer leder Høken Hovedlaget, foran Andenes. For fleridrettslag med mer enn 500 medlemmer er Sjetne knepent foran Frogner IL.

Dette er stillingen fredag morgen:

Spesialidrettslag med mindre enn 500 medlemmer:

1. Sarpsborg 08 Fotballforening
2. Nidaros Roller Derbyklubb
3. Vålerenga Ishockey
4. Nedre Romerike Cheerleaders
5. Vålerenga Ishockey Elite

Spesialidrettslag med mer enn 500 medlemmer:

1. Rosenborg Ballklub
2. Brann Spkl
3. Vålerenga Fotball
4. Fredrikstad Fotballklubb
5. Molde FK

Fleridrettslag med mindre enn 500 medlemmer:

1. Høken Hovedlaget
2. Andenes IL
3. Bagn IL
4. Dalselv IL
5. Ilar IL

Fleridrettslag med mer enn 500 medlemmer:

1. Sjetne IL
2. Frogner IL
3. Forus og Gausel IL
4. Tiller IL  
5. Fram IF

Bedriftidrettslag:

1. TØH B.I.L   
2. Sjetne Hot Shots
3. Rottelauget
4. FC Kjøttbyen
5. MDJ Elektro

Studentidrettslag:

1. TØH Sportsklubb
2. NTNUI
3. Janus Idrettsforening
4. Høgskolen i Oslo Lacrosse IL
5. Energi FK