Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann tar innpå teten

Stadig tettere mellom de største klubbene

HAR DERE FLERE STEMMER, FOLKENS? Her feirer Erik Huseklepp og Rodolph Austin en scoring mot Brann. Også i Klubben i mitt hjerte har bergensklubben god fart. Foto: Foto: Marit Hommedal / SCANPIX
HAR DERE FLERE STEMMER, FOLKENS? Her feirer Erik Huseklepp og Rodolph Austin en scoring mot Brann. Også i Klubben i mitt hjerte har bergensklubben god fart. Foto: Foto: Marit Hommedal / SCANPIX Vis mer

|||• Hvem vinner av de store gutta? Gi din stemme til Brann, RBK, VIF

FORTSATT er tetlagene omtrent de samme i Klubben i mitt hjerte, men det ligger an til forandringer. Den mest overraskende kan komme i klassen for de største publikumslagene der Brann-tilhengerne er kommet i gang. Blir dette det første året der noen andre enn Rosenborg og Vålerenga kjemper om seieren?

Utviklingen blant de beste er slik:

KLASSE 1: Fram Larvik utfordres av byrivalen sin. Sport i Vestfold-byen har tradisjonelt vært kniving mellom Larvik Turn og Fram. De siste årene har østkantklubben vært den førende, men nå samler altså Turn mange stemmer i denne konkurransen. Start IK og Frigg er også i klar framgang og kan være med i toppen. Starts beste plassering i denne konkurransen er foreløpig en andreplass.

KLASSE 2: De første dagene har det stått mellom Stavangerkluben Siddis og de to nordnorske lagene Hemnes og Dalselv. Nå kommer Vålerengas gruppe for  amerikansk fotball bakfra og har med seg Sport Torghatten IL og Gausdal Håndballklubb.

KLASSE 3: Her er altså Brann på offensiven etter en treig start. Årets cupfinalister Aalesund og Molde gjør det også svært bra og presser begge tetduoen RBK og VIF. Likevel er det nyopprykkede Sandnes som har imponert mest det siste døgnet. Byen er igjen i 1.divisjon i fotball og benytter anledningen til å vise at det går an å slå storebror Viking. I hvert fall i popularitet.

KLASSE 4: Blant de minste lagene er det også kortest vei fram til teten. Igjen er det en Vålerenga-gruppe som jager de beste. VIF Hockey har mange tilhengere. Beste klatrer er det gode futsal-laget Vegakameratene som nesten tok medalje i våres i den første nasjonale innendørsligaen for futsal.

KLASSE 5: Det ligger an til en overraskelse i klassen for bedrift -og studentidrettslag. Etter en serie med NTNUI-seire er Realkameratene nå best. Kan det holde helt inn?

Det bestemmer du. Det er god tid til å mobilisere fram mot avslutningen fredag 20.november kl.12.00.

• Stem her: Hvilken klubb er i ditt hjerte?

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media