Brann tilbudt ni RBK-spillere

Rosenborg rensker stallen og har sendt ei liste på ni spillere - inkludert Morten Knutsen - til nedrykkstruede Brann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fra nyttår skal Rosenborg bare ha 23 spillere i stallen. Her er de ni spillerne RBK gjerne ser at andre klubber overtar: Morten Knutsen, Lars Blixt, Mads Skjærvold, Jarle Steinsland, Tor Trondsen, Joachim Eriksen, Are Tronseth, Martin Høyem og Øyvind Svenning.

Brann er en av klubbene som har fått tilbud, og trener Teitur Thordarson sier at venstreving Morten Knutsen kan være aktuell for bergensklubben.

- Vi savner en type som Raymond Kvisvik og Morten er en god spiller. Vi har mottatt en smørbrødliste med ni spillere av Rosenborg og det er et par interessante navn blant disse, sier Teitur Thordarson til

Bergens Tidende

.

RBK-direktør Rune Bratseth innrømmer at klubben vil kvitte seg med flere reservelagsspillere.

- Det er spillere som trenger spill på høyeste nivå og har trengt det i lengre tid. Det er både klubben og spillerne enig i. Dessuten vil vi slanke stallen til 23 mann, sier Bratseth.

(Dagbladet.no)

<B>SKAL BORT FRA RBK:</B> Morten Knutsen ble kjøpt fra Start for 12 mill. kroner, og ble denne sesongen leid ut til nettopp sørlandsklubben.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer