Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann tok igjen mot NFF

Brann frykter klubben taper 25 mill. kroner på omkampen i Molde. I går leverte Brann en finte tilbake mot Norges Fotballforbund: Klubben nektet NFF å flytte kampen mot Stabæk.

Det er Bergensavisen som skriver at Brann står i fare for å tape 25 millioner kroner på omkampen. Blir det tap i Molde onsdag, frykter Brann at det kan svekke klubbens sjanser til klare andreplassen i tippeligaen.

- Det er nettopp derfor vi må vurdere søksmål. Skulle vi tape omkampen, og de tre poengene blir avgjørende for spill i Champions League, må vi jo få dette igjen, sier Brann-direktør Bjørn Dahl til avisa.

Forholdet mellom Brann og NFF er ikke godt. Tidligere i uka fikk Brann avslag på en søknad om å flytte Odd-kampen neste søndag.

Nå tar Brann igjen mot forbundet ved å sjøl nekte å flytte kampen mot Stabæk 18. septemper.

Branns sportssjef Arne Møller sier til Bergens Tidende det ikke er noen hevn, men holder på at han synes det er «smålig» oppførsel fra NFF, når Brann blir nektet å flytte Odd-kampen en time fram.

- NFF har allerede bedt oss flytte kampen mot Stabæk én gang, fra søndag til mandag. Det gikk vi med på, og vi har ordnet de parktiske tingene med kampen i forhold til denne datoen. Vi ville ikke flytte en gang til, sier Møller til avisa.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media