Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann-trener påkjørt av ryggende bil i USA

Mens han lå og solte seg.

I ULYKKE:
Branns trener Lars Arne Nilsen.
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
I ULYKKE: Branns trener Lars Arne Nilsen. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det er lokalavisa Bergens Tidende som skriver at Branns trener Lars Arne Nilsen (51) er skadet etter en ulykke i USA tirsdag kveld. Ulykka skjedde rundt klokken to på dagen lokal tid.

NIlsen skal ha blitt påkjørt av en bil som rygget på ham mens han lå og solte seg, skriver avisa.

Nilsen er fraktet til sykehus, og har ikke pådratt seg bruddskadet. Treneren er ved bevissthet og at tilstanden er stabil.

- Jeg kan si at det var en alvorlig hendelse. Rapportene vi har fått er at han er undersøkt på sykehus. Det er ingen alvorlige skader, sier Branns sportssjef Rune Soltvedt til Dagbladet.

- Jeg var ikke der selv. Vi har jobbet veldig med å informere spillere og støtteapparat og få rapport fra sykehuset. Vi har konsentrert oss om å bevare spillerne og apparatet rundt ham, sier Soltvedt.

Nilsens nærmeste pårørende er informert om hendelsen.

- Det er klart at alle blir veldig preget av dette. Vi er veldig glad i Lars Arne. Det var så klart en lettelse at det har gått så fint, sier Soltvedt.

Brann er for tiden på treningsleir i Bradenton i Florida hvor ulykken skal ha skjedd. Sønnen til Lars Arne Nilsen, Sivert Heltne Nilsen, er også med på treningsleiren.

Lars Arne Nilsen skrev i november under på en ny treårskontrakt med Brann

51-åringen tok over etter Rikard Norlings fiasko med klubben fra Bergen. Nilsen snudde den dårlige trenden og førte Brann til opprykk fra 1. divisjon på første forsøk.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram