Sogndal med kjepper i Brann-hjulene:

Brann-treneren: - Vi var veldig gode til vi mistet en mann

Et sølvjagende Brann-lag sier seg fornøyd med bare ett poeng på Fosshaugane Campus lørdag kveld.

– Sånn kampen utartet seg er vi fornøyd med ett poeng, sier Branns trener Lars Arne Nilsen etter kampen på Fosshaugane Campus lørdag kveld.

Foto: Christian Blom / NTB scanpix
– Sånn kampen utartet seg er vi fornøyd med ett poeng, sier Branns trener Lars Arne Nilsen etter kampen på Fosshaugane Campus lørdag kveld. Foto: Christian Blom / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SOGNDAL (Dagbladet): Brann har hatt en strålende sesong etter oprykket fra OBOS-ligaen, og ligger an til å ta sølvmedalje allerede i Lars Arne Nilsens første Tippeliga-sesong.

En Bismar Acosta-utvisning før pause gjorde det imidlertid vanskelig for Brann å skape sjanser mot et hardtarbeidende Sogndal, og det endte dermed 0-0 foran et fullsatt Fosshaugane.

– Surt å få utvisningen

– Sånn kampen utartet seg er vi fornøyd med ett poeng. Vi var veldig gode til vi mistet en mann. Da rullet vi opp og skapte sjanser hele tiden. Det var surt å få den utvisningen, sier Nilsen.

Selv nekter Nilsen å kommentere sølvsjansene, og serverte Dagbladet idrettsverdenens mest klisjéfylte svar.

– Vi får ta neste kamp nå. Det er ikke noe mer å si enn det, sier Nilsen.

Demidov også fornøyd

– Siden vi blir redusert til ti mann er vi fornøyd med ett poeng.

Han legger imidlertid til at han følte de kunne tatt alle tre poengene dersom de hadde beholt alle mann på banen. Han mener også at Henrik Furebotn faller altfor enkelt i situasjonen der Acosta får rødt kort.

MISFORNØYD: – Vi er ikke fornøyd, sier Sogndal-trener Eirik Bakke etter kampen mot Brann. Her fra kampen mot Start på Sparebanken Sør Arena i august.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
MISFORNØYD: – Vi er ikke fornøyd, sier Sogndal-trener Eirik Bakke etter kampen mot Brann. Her fra kampen mot Start på Sparebanken Sør Arena i august. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer

– At han faller der er pinglete og flaut, sier Demidov.

Misfornøyde i Sogndal-leiren

Sogndal har slitt på hjemmebane denne sesongen, og har bare vunnet fire hjemmekamper denne sesongen. Lørdag hadde de en alle tiders mulighet til å slå et redusert Brann-lag.

– Vi er ikke fornøyd med ett poeng. Vi klarte ikkje å bryte ned et Brann-lag som forsvarer seg godt, sier han, og legger til:

– Dette var et skikkelig vestlandsderby med mange gule og røde kort. Det er sånn det skal være.

Henrik Furebotn synes de burde ha vunnet kampen, og mener laget bør forbedre seg inn mot 2017-sesongen.

– Dette er vi ikke fornøyd med. Vi har én mann mer i en time og har ballen mye uten å skape noe. Vi sliter med å skape noe i etablert angrep, og det må vi øve på inn mot neste sesong.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer