GJENFORENES: Sivert Heltne Nilsen og pappa Lars Arne Nilsen tok cupgull sammen med Hødd. Nå gjenforenes de i Brann. 
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
GJENFORENES: Sivert Heltne Nilsen og pappa Lars Arne Nilsen tok cupgull sammen med Hødd. Nå gjenforenes de i Brann. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixVis mer

Brann-treneren henter sin egen sønn til klubben

- Har hatt ham på blokka en god stund.

(Dagbladet): Brann-trener Lars Arne Nilsen blir nå gjenforent med sin sønn, Sivert Heltne Nilsen.

Bergens-klubben kjøper 23 åringen fra Vålerenga, og har signert en tre-årskontrakt med midtbanespilleren.

Heltne Nilsen gikk gratis fra Hødd til hovedstadsklubben sommeren 2013, men ble ikke en del av Vålerenga-laget før 1. januar 2014.

Det har vært spådd at 23-åringen kom til å finne seg en ny klubb i sommer, siden han har fått mindre med spilletid denne sesongen.

TILBAKE TIL VESTLANDET: Sivert Heltne Nilsen i aksjon under eliteseriekampen mellom Vålerenga og Haugesund på Ullevaal stadion. 
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
TILBAKE TIL VESTLANDET: Sivert Heltne Nilsen i aksjon under eliteseriekampen mellom Vålerenga og Haugesund på Ullevaal stadion. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Dermed blir sønnen gjenforent med sin far i Bergen. De to tok cupgull sammen i Hødd i 2012.

- Vi har sett etter en nr. 6 spiller lenge, både i Norge og i utlandet. Vi har hatt ham på blokken en god stund, men han spilte lenge fast på Vålerenga og vi hadde ikke mulighet til å hente ham tidligere. Dette endret seg nå i det siste og hans navn dukket opp igjen, så da tok vi kontakt med hans rådgiver for å høre om muligheten, sier sportssjef Rune Soltvedt til Branns hjemmesider.

Klubben skriver at treneren egentlig ikke var overbegeistret over å hente sin egen sønn til klubben.

- Lars Arne var heller ikke helt overbevist i begynnelsen på grunn av forholdet far-sønn.  De har jo jobbet sammen før, men nå er det i Brann, og det blir jo litt annerledes. Men klubben ønsket virkelig å hente Sivert og etter mange gode diskusjoner ville Lars Arne også dette til slutt. Da kunne vi gå i samtaler med Vålerenga og fikk til en god avtale med dem. Det var ekstrem gledelig, sier sportssjefen.