Brann-treneren mener Håvard Lorentzen har satt gull-standarden i Bergen

Lars Arne Nilsen jakter spillere med noe helt spesielt når han skal forsterke Brann. Nå har Håvard Lorentzens skøytegull satt standarden for Bergen-publikummet.

INSPIRERES: Brann-trener Lars Arne Nilsen sier Håvard Lorentzens gull i OL har satt standarden for Bergen-publikummet. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
INSPIRERES: Brann-trener Lars Arne Nilsen sier Håvard Lorentzens gull i OL har satt standarden for Bergen-publikummet. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bergenseren Lorentzen stakk av med gull på 500 meter og sølv på 1000 meter i Pyeongchang-OL. Like etter sikret 25-åringen i tillegg Norges første gull i sprint-VM siden 1981. Det ble sedvanlig godt mottatt blant patriotiske bergensere som er sulteforet på gull uansett idrett.

Brann-trener Lars Arne Nilsen hadde Håkon Lorentzen, lillebroren til Håvard, i Brann-stallen fram til 2016 før han forsvant til Sandefjord. Han vet at Bergen-publikummet lever for gull.

– Det er selvfølgelig stort for oss at han tok gull. Vi er jo patrioter, så vi er veldig fornøyde. Han setter standarden, for i Bergen er kravet om gull konstant. Det må vi bare kose oss og leve med, sier Nilsen til NTB om OL-suksessen til Lorentzen.

Må takle presset

Brann endte på femteplass i Eliteserien forrige sesong. Nilsen sier laget ønsker å bite fra seg blant topp fem også denne sesongen.

Bergen-publikummet er blant det tøffeste i Norge. Det gjør at Nilsen ser etter noe helt spesiell når han skal hente inn nye spillere som kan takle presset på Brann Stadion.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer